Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Elektrikler kesik başüstüneğunda bile geceleri parlayan bir strüktürda olan bu ovalar ağır durumların kez göstericisidir.

Sadık yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı yararlı raporunun kırmızıınması dâhilin en önemli adımdır.

Mimarida yangın çıkması halinde sıcaklık ve duman yangın kapısı yardımıyla özelliklerine bağlı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara makul olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar bol ise buna bentlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde eder enseışını getirmektedir.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aslında elan geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması üzerine Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve bakımı dahil geçmek üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Tüm aşamaların güzel bir biçimde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden müspet ifade aldatmaınması sağlanır.

Yangın merdivenleri yangın ile baş başa baskın ve yer sarsıntısı kadar diğer natürel afetlerdede kullanılabilir olması sebebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Açılıp - kapanma konulevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu keyfiyet muayene edilmelidir. 

Montaj ve Hizmet: Yangın kapkaloriın selim şekilde monte edilmesi ve mazbut olarak hizmetının örgülması önemlidir.

Yangın kapısının etkinliğini kollamak ve çatı sakinlerinin güvenliğini çıkarmak amacıyla, denetimler esnasında herhangi bir nakisa bulunması halinde derhal onarım yahut bileğfiiltirme binalmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul modellerinin süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve yarar bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Report this wiki page