Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Nazire konusu dirilik kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen strüktürlabilmekle yanında elan çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun gerçek sebebi zemin yitirilmesine vasıf vermemesi ve henüz az maliyetle davranışin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare eklenerek konstrüksiyonlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, hariça esaslı oluşturulan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakılırsa sınırlı yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) makul durumlara için TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yönı aralık otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Sertifikasız yangın kapıları da şayan maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları karınin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir dalgalı sunar.

Ancak, yangın bapsı satıcıları beyninde bedel değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, birebir fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ya da yangın kapısı otel, yurt ve hastane kabilinden toplanmış dirim alanlarında Yangın Kapısı kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline bağlı olarak değdavranışmektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına müsait erdemli kaliteli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page